Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

Snuskiga fantasier! *hihi*

Av Busiga Paret - 13 mars 2009 08:44

Go fredag på er alla!


Jag har sååå svårt att hålla mig undan härifrån...vill så gärna berätta saker för er ju;)


Så jag tänkte bara ta och berätta lite busiga tankar som jag hade i natt...eller fantasier ska man kanske säga:)


Så här är det...jag har snackat en del i telefon med en kille som vi träffat på nätet...han är supertrevlig och verkar helskön:)....han har skickat lite bilder och även sagt lite saker i telefon som jag gick igång på antagligen;)....


igår när jag och Mr Smith hade lagt oss så blev det som det allt för ofta brukar bli, vi kunde inte hålla händerna ifrån varann...började med att Mr  Smith smekte över fittan på mig...sen stack han in några fingrar och pullade mig så jag nästan blev galen...


jag ville ha kuk i mig...så han körde in den i mig liggandes bakifrån...*mmmm*...sen fick han köra den i mig ståendes på alla 4 bakifrån...han knullade mig samtidigt som han smiskade mig lite på skinkorna....


jag la sedan ner han på sängen så jag fick rida lite...red han först sittandes med ansiktet mot honom...vände sedan på mig och red honom sittandes med ansiktet bortvänt ifrån honom....


ställde mig sedan på knä brevid han och runkade han lite samtidigt som han körde sina fingrar i mig...jag red på hans fingrar lite innan jag började att suga gött på hans underbara fina och goa kuk....


när han sen var på väg att komma så sög jag och runkade ut hela satsen i min mun...men den ville inte riktigt vara kvar där inne *hihi*...så jag lät den rinna ut över kuken på honom...fortsatte att suga en stund till bara för att det var så gott;)


Jag fick ingen "riktig" stor orgasm...men flera små...satsar på att försöka se om jag kan få orgasmer "bara" genom penetration...har inte lyckats med det så bra innan....känner att jag nästan kommer men det blir inte fullt ut som det blir då jag stimulerar klitoris...så igår var jag inte ute efter nån stor och oootrolig orgasm...nä mer ute efter knullandet i sig och att få suga lite kuk:)


Efteråt så låg vi och pratade lite...jag berättade om lite som den där killen som jag berättade om i början, hade sagt,han sa till mig att han skulle vilja titta på när vi knullar....detta tänkte jag på MYCKET under vårt knull igår ska jag säga...och det var tändande som FAN!....


Även denna killens tunga fans i mina tankar...han har en grym tunga som jag skulle vilja få känna på nån gång:)...och ja han har själv sagt att han vill slicka mig med den så *hihi*


Nä nu är det dax att fixa i ordning sig och klara av dagen...men det är ju en go dag det är ju fredag JIPPI!!!


Ha en underbar dag och en otrolig helg nu!


Puss Å kram från Mrs Smith

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lajtis

13 mars 2009 09:10

LOL =)

 
Ingen bild

Lulz

17 mars 2009 18:43

Mer?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Busiga Paret - 30 mars 2009 10:48

Har fixat oss en ny blogg idag...kände att om vi ska starta på nytt så vill vi verkligen STARTA PÅ NYTT...så välkomna att besöka oss på vår nya blogg!   http://busigaparet.blogspot.com/   Kram på er!   Mrs Smith ...

Av Busiga Paret - 29 mars 2009 18:09

Hej på er alla goa läsare!   Har lite nytt trevligt att berätta idag...*ler*....jag skrev i förra inlägget att jag hade fantiserat lite igen om Mr 3kant och att jag saknade 2 kukar att leka med...*hihi*....   i fredags natt behövde jag inte fantisera...

Av Busiga Paret - 24 mars 2009 09:15

Åh vilket skönt sex vi hade i natt...det är så otroligt skönt att känna Mr Smiths sköna kuk inuti mig....och när vi knullar så vill jag bara ha mer...är askåt idag med!!...tyvärr finns inte tid för någon orgasm nu på dagen, så jag får lugnt och fint ...

Av Busiga Paret - 23 mars 2009 10:44

Hur är det perfekta sättet att starta en ny vecka egentligen??.....att ta sig en orgasm eller två enligt mig i alla fall;)   Visst hade en riktig kuk suttit skönt, men då Mr Smith redan är på jobbet så fick Mr Rabbit duga...så efter 2 orgasmer känner...

Av Busiga Paret - 6 mars 2009 09:13

Hej alla våra älskade läsare!!!   Vi är så glada över att så många verkar sakna oss...och visst känns det som att vi vill ta upp detta med bloggen igen...så vet inte om det kommer att bli så att vi startar upp igen....kommer nog kanske se om vi börja...

Presentation

Omröstning

Ser att vi fortfarande har många besökare här:) Ni som hittat hit, går ni vidare och läser vår nya blogg också?
 Ja!
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BusigaParet med Blogkeen
Följ BusigaParet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se